Lente Sale bij Contravorm

De lente is in aantocht…..morgen al…..dan gaat ook de zon een beetje schijnen. Daarom doet Contravorm mee aan de Lente Sale: alle Cubisten worden van dinsdag 21 maart t/m zondag 2 april tijdelijk aangeboden met een korting van maar liefst 25% !!!

Share Button

Tijdloos ontwerp zonder restproduct.

Zojuist, 27 januari 2017  is een blog over Contravorm verschenen bij Creatiemarkt. Een prachtig verhaal over ons  en onze tafels.

Te lezen en te bekijken bij: Creatiemarkt

Share Button

Contravorm Film

Contravorm heeft vandaag een film toegevoegd aan Youtube over het maakproces van haar tafels. De film is geheel in Contravorm stijl, van eigen makelij, evenals de bijbehorende soundtrack, . Hij kan hier rechtstreeks bekeken worden:

Share Button

De beste wensen voor 2016 !

uit een vierkant verleden is een verlichte tonnes gekomen

Share Button

Contravorm op Homify

Contravorm wordt nu vermeld op Homify, een internationaal portaal voor architectuur en design !

Tonnes Corten genoemd als  één van 5 meest ongebruikelijke en bijzondere tuinmeubelen van dit moment !!

homify

Share Button

Contravorm op beurs van Designday, 15 t/m 17 mei 2015

Uitnodiging: 2d5Ssn87

Contravorm staat op de 10e editie van de beurs van Designday in Maastricht van 15 t/m 17 mei . (meer…)

Share Button

2015.

Contravorm heeft een mooi jaar achter de rug.  Recent zijn een nieuw ontwerp,  genaamd Cubist  en diverse uitvoeringen van Tonnes in staal en cortenstaal toegevoegd aan de collectie. Contravorm is  klaar voor 2015 ! Wij wensen iedereen een gelukkig en voorspoedig nieuw jaar.Contravorm 2015

Share Button

Contravorm Nieuws – maart 2014

Heugelijk nieuws ! De Contravorm Webshop is vanaf  vandaag online, er zijn mooie nieuwe foto’s in kleur op de website en wij hebben een persbericht verstuurd met aankondigingen:

PERSBERICHT  Amsterdam, 25 maart 2014

Contravorm presenteert een nieuwe visie op het gebruik van restvormen in design.

Twee vierkanten, twee cirkels en een bout. Meer hadden de ontwerpers van Contravorm niet nodig om de Tonnes zijn bijzondere vorm te geven. Deze bijzettafel blinkt uit in eenvoud, zoals alle meubelen van Contravorm. De ontwerpers presenteren zich met nieuwe creaties op Design District 2014 van 21 t/m 23 mei in het Taetsgebouw in Zaandam.

Restvorm als basis
Als je uit een vierkant een cirkel snijdt, krijg je een cirkel én houd je een vierkant over. Dat is de basis van Contravorm: elke vorm heeft een restvorm. Juist die combinatie van vorm en tegenvorm levert spannende en contrastrijke ontwerpen op. Terwijl er niet of nauwelijks materiaal verloren gaat.

Tijdloze Tonnes
Eind 2013 zag de eerste serie Tonnes tafels het licht. Het acrylaat geeft deze bijzettafel een transparant, levendig en licht reflecterend uiterlijk. Dankzij verschillende kleuren komt het slimme ontwerp in elk interieur tot zijn recht. Ook in de verpakking komt de eenvoud terug. De Tonnes past als bouwpakket in een platte doos en is met slechts 1 bout in elkaar te zetten.

Primeurs op Design District Zaandam
Op Design District 2014 toont Contravorm een nieuw ontwerp en de Tonnes in meerdere uitvoeringen. www.designdistrict.nl

—————————————————————————————————————-

 

Share Button

Design District 2014

Contravorm neemt in 2014 deel aan de vakbeurs voor interieurdesign Design District ! Wij hebben als jonge beginnende ontwerpers een plek weten te bemachtigen en hebben er een stand. Design District 2014 vindt plaats op 21, 22 en 23 mei  in Taets op het Hembrugterrein in Zaandam.

Woensdag 21 en Donderdag 22 mei zijn dagen voor vakbroeders en bedrijven en vrijdag 23 Mei  is de beurs open voor het publiek. Meer informatie is te vinden op de website van DesignD14: http://www.designdistrict.nl/

Wij zijn daar uiteraard aanwezig met Tonnes, maar wij komen ook met een nieuw ontwerp en produkt.

Wij houden u graag op de hoogte in volgende nieuwsberichten,

tot ziens,

Menno en Wim

 

 

 

Share Button