Contravorm op beurs van Designday, 15 t/m 17 mei 2015

Uitnodiging: 2d5Ssn87

Contravorm staat op de 10e editie van de beurs van Designday in Maastricht van 15 t/m 17 mei .Designday is een verrassend en eigenzinnig podium voor designers die zelf ontwerpen én maken. Hun concepten zijn uniek en in kleine oplage geproduceerd, met duurzaamheid als een sympathieke rode draad.

contravorm
Het evenement vindt plaats in de historische, industriële Decorfabriek in Maastricht.Designday beleeft mei 2015 alweer haar tiende editie. Voor deze jubileumeditie willen we de beste, meest eigenzinnige en oorspronkelijke designers uit binnen- en buitenland bij elkaar brengen op een bijzondere plek met een voor iedereen, deelnemers en bezoekers, uitdagend programma.

Designday staat voor onafhankelijk, toegankelijk design van ontwerpers die ook producent zijn. Design waarin originaliteit, gezond verstand, ambachtelijkheid en duurzaamheid samengaan.
Daarmee staat het in een actuele ontwikkeling, waarin design veel meer betekenis krijgt dan het ontwerpen van mooie gebruiksvoorwerpen alleen. Design dat, parallel aan nieuwe technologische ontwikkelingen, de individuele toepasbaarheid van gebruiksvoorwerpen toont; waarin moderne technieken geen doel zijn, maar een middel.

Share Button