Contravorm Nieuws – maart 2014

Heugelijk nieuws ! De Contravorm Webshop is vanaf  vandaag online, er zijn mooie nieuwe foto’s in kleur op de website en wij hebben een persbericht verstuurd met aankondigingen:

PERSBERICHT  Amsterdam, 25 maart 2014

Contravorm presenteert een nieuwe visie op het gebruik van restvormen in design.

Twee vierkanten, twee cirkels en een bout. Meer hadden de ontwerpers van Contravorm niet nodig om de Tonnes zijn bijzondere vorm te geven. Deze bijzettafel blinkt uit in eenvoud, zoals alle meubelen van Contravorm. De ontwerpers presenteren zich met nieuwe creaties op Design District 2014 van 21 t/m 23 mei in het Taetsgebouw in Zaandam.

Restvorm als basis
Als je uit een vierkant een cirkel snijdt, krijg je een cirkel én houd je een vierkant over. Dat is de basis van Contravorm: elke vorm heeft een restvorm. Juist die combinatie van vorm en tegenvorm levert spannende en contrastrijke ontwerpen op. Terwijl er niet of nauwelijks materiaal verloren gaat.

Tijdloze Tonnes
Eind 2013 zag de eerste serie Tonnes tafels het licht. Het acrylaat geeft deze bijzettafel een transparant, levendig en licht reflecterend uiterlijk. Dankzij verschillende kleuren komt het slimme ontwerp in elk interieur tot zijn recht. Ook in de verpakking komt de eenvoud terug. De Tonnes past als bouwpakket in een platte doos en is met slechts 1 bout in elkaar te zetten.

Primeurs op Design District Zaandam
Op Design District 2014 toont Contravorm een nieuw ontwerp en de Tonnes in meerdere uitvoeringen. www.designdistrict.nl

—————————————————————————————————————-

 

Share Button