Tonnes Acrylaat

Een stoer tafeltje met een extreem ruimtelijke uitstraling. Afhankelijk van lichtinval en positie van waaruit men het tafeltje aanschouwt, ontstaat een levendig en speels licht – lijnen – en vormenspel.
Oerdegelijk Hollands fabricaat en Dutch Design met een Italiaanse toets. Een echte blikvanger die past in ieder interieur.

Tonnes™ is standaard verkrijgbaar in helder acrylaat en vijf transparante kleuren. Andere kleuren kunnen geleverd worden op aanvraag.

Tonnes in verpakkingTonnes™ komt handig verpakt als eenvoudig zelfbouwpakket en is zeer makkelijk zelf in elkaar te zetten met één centrale bout ! Zie de montagehandleiding.

De afmetingen van de tafel zijn: 510 x 400 x 400 mm. (h x b x d). Diameter van de tafelbladen is 400 mm. Dikte acrylaat plaatmateriaal: 15 mm. Gewicht: ca. 7,7 kg.

Tonnes™ is met de grootst mogelijke zorg gefabriceerd uit gegoten acrylaat (PMMA). In het materiaal kunnen dikteverschillen voorkomen tot +/– 10% van de nominale dikte. Dit valt binnen de voor dit materiaal toegestane toleranties.

De onderdelen zijn gesneden met een laser en ongepolijst. Dit geeft de randen een natuurlijke uitstraling.
Acrylaat is een zeer sterk maar ook breekbaar materiaal en is redelijk krasbestendig. Wees voorzichtig met harde, zware of scherpe voorwerpen en gebruik Tonnes™ uitsluitend als (bijzet) tafel.

Het is een hoogwaardig, weersbestendig, UV-stabiel, dus niet vergelend, volledig recyclebaar materiaal, geschikt voor duurzame toepassingen en kan eenvoudig en goed onderhouden worden. Onderhoudsvoorschriften kunt u hier bekijken.

Tonnes™ wordt exclusief voor CONTRAVORM geproduceerd door PYRASIED Xtreme Acrylic ® te Leeuwarden, uit platen 15 mm dik acrylaat. De platen worden geproduceerd onder hun eigen merknaam ‘Versato’.

Winkels, Verkoopadressen vindt u hier.

Share Button