Cubist Acrylaat

Een kubistisch tafeltje met ruimtelijke uitstraling in meerdere dimensies. Door gebruik van acrylaat met een speciaal randeffect, de facetranden op de hoeken die een aparte breking van invallend licht tot gevolg hebben en door gebruik te maken van elementaire geometrische vormen als vierkant en cirkel is dit tafeltje een bijzonder object. Cubist verwijst uiteraard naar de wereldwijd bekende kunststroming met gelijkluidende naam.

Oerdegelijk Hollands fabricaat en Dutch Design met een knipoog naar de Hollandse kunstenaar Escher. Een echte blikvanger die past in ieder interieur.

Cubist™ is standaard verkrijgbaar in ‘glass look’ en ‘dark edge’.
Andere kleuren kunnen geleverd worden op aanvraag.

Tonnes in verpakkingCubist komt handig verpakt als eenvoudig zelfbouwpakket en is zeer makkelijk zelf in elkaar te zetten met één centrale bout! Zie de montagehandleiding.

De afmetingen van de tafel zijn: 510 x 400 x 400 mm. (h x b x d) Afmeting van het bovenblad is 400 x 400 mm. Diameter van het tussenblad is 400 mm. Dikte acrylaat plaatmateriaal: 15 mm. Gewicht: ca. 9,1 kg.

Cubist™ is met de grootst mogelijke zorg gefabriceerd uit gegoten acrylaat (PMMA). In het materiaal kunnen dikteverschillen voorkomen tot +/– 10% van de nominale dikte. Dit valt binnen de voor dit materiaal toegestane toleranties.

De onderdelen zijn gesneden met een laser en ongepolijst. Dit geeft de randen een natuurlijke uitstraling.

Acrylaat is een zeer sterk maar ook breekbaar materiaal en is redelijk krasbestendig. Wees voorzichtig met harde, zware of scherpe voorwerpen en gebruik Cubist™ uitsluitend als (bijzet) tafel.

Het is een hoogwaardig, weersbestendig, UV-stabiel, dus niet vergelend, volledig recyclebaar materiaal, geschikt voor duurzame toepassingen en kan eenvoudig en goed onderhouden worden. Onderhoudsvoorschriften kunt u hier bekijken.

Cubist™ wordt exclusief voor CONTRAVORM geproduceerd door PYRASIED Xtreme Acrylic ® te Leeuwarden, uit platen 15 mm dik acrylaat.

Share Button